educant al segle XXI

La peixera

Posted on: Desembre 28, 2008

Aquest títol vol ser il·lustratiu de l’objecte d’una nova secció del bloc:

Una peixera de vidre transparent, plena d’aigua cristal·lina, per on van anant i venint la varietat de peixos de colors que s’hi vagin incorporant i que estaran a la vista de tots els què en vulgueu contemplar els moviments.

Aquests “peixets” seran els correus diversos que anirem mantenint els col·legues interessats en participar de les primeres passes de l’equip de treball que es comença a configurar i que ha de definir-se en la I Trobada Presencial que ara mateix comencem a organitzar, atenent la proposta de la Rosa Casany en el seu darrer comentari al bloc.

Això no vol dir que deixeu de fer els comentaris que considereu oportuns en les diferents pàgines i entrades del bloc, ni tampoc que us esteu d’enviar missatges privats al correu del bloc collegidemestres@gmail.com.

L’objectiu d’aquest procediment és tenir la tranquilitat que tots els interessats en “aquesta moguda” estem al corrent del què s’està parlant, coent, debatent, preparant… en cada moment, a la vegada que es posa a l’abast la participació lliure immediata.

Un motiu de pes que m’ha inspirat publicar directament els e-mails rebuts (com és el cas del de la Sílvia Cano, trancsrit en l’entrada d’avui: Les línies paral.leles poden trobar-se, que passa des d’ara a inaugurar aquesta secció) és que acostumo a respondre’ls amb dedicació. Això em suposa una inversió de temps que m’absorveix el què hauria de dedicar a fer entrades al bloc per dir, a la fi, les idees, reflexions, propostes… que em suggereixen aquests correus.

Així, amb aquest procediment considero que obrim diàleg i/o debat a tothom, a la vegada que tenim la informació “fresca”. Si més no, jo tinc la tranquil·litat que comparteixo amb tothom la gestació del què sigui que serà el fruit d’aquesta empresa.

En tot cas, considerem-ho un procediment experimental i ja em direu com va… Estarem en contacte!

Per tant, a partir d’ara, els missatges i converses amb novetats, dubtes, oferiments… degudament signats, que siguin adreçats al correu del bloc seran publicats a la peixera, EXCEPTE a petició expressa del seu remitent.

Som-hi!

A l’apartat “ÍNDEX D’ENTRADES” (al marge dret) trobaràs la relació de converses que es troben a la peixera. No dubtis en participar-hi!

Anuncis

Gràcies per venir:

  • 12,044 visites
Anuncis