educant al segle XXI

Data de la trobada: 14 o 21 de Febrer???

Posted on: gener 31, 2009

Hola a tothom!

Aquí transcric els darrers “contactes” per correu amb la Sílvia Cano:

data……………..29 / gener / 2009 13:28
assumpte………MOLT URGENT

Hola, Ana Maria.
Et comento que s’ha de fer un canvi en la proposta de dates, perquè el dia 28 l’ha reservat un altre grup abans que nosaltres. Podria ser el 14 o el 21, de moment me’ls guarden. He fet un comentari al bloc indicant-ho, i si tinc temps avui faré una enviada de nou a tothom amb les noves dates, però no sé si podré fer-ho. Podries fer tu alguna cosa al bloc que fos molt vistosa perquè la gent ho veiés de seguida que l’obren??
Gràcies.

Sílvia

data……………..31 / gener / 2009 12:18
assumpte………Rw: MOLT URGENT

Hola, Sílvia.
he vist i respost el teu comentari sobre les dates.
 
També n’hi ha un de la Lourdes Martín que ja recull les votacions i es compromet a anar-ho a actualitzant.
 
Precisament acabava d’obrir el correu per proposar-li a la Lourdes si vol que la doni d’alta com a usuari en el bloc i així podrà posar aquest recompte i actualitat de les votacions com a ENTRADA i no com a comentari perquè estigui sempre A PRIMERA VISTA del bloc.
 
(és que estic fent obres a la cuina i no t’explico com tinc la cosa de complicada… a nivell personal, clar)
 
per cert, jo crec que no cal que t’amoinis a fer arribar missatges a tothom només amb la consulta de dates. Sempre hi haurà gent a qui li anirà bé un dia i l’altre no.
Els col·legues que realment tenen interès per seguir el tema van mirant el bloc (jo visualitzo les estadístiques i sempre que fem nova entrada o nous comentaris pugen les visites a unes 25 visites diàries de promig (amb puntes de 45, el dia 28 G per ex.).
 
Si la Lourdes prefereix seguir fent aquella tasca amb comentaris ja m’encarrego jo de fer una entrada VISTOSA i “matem” el tema de la data aquest diumenge, no?
Amb una data en ferm i una vegada tinguem un ordre del dia “amb cara i ulls” serà L’HORA DE LA VERITAT, quan realment veurem les inscripcions que es fan efectives i finalment quants assistents hi ha a la trobada.
 
La feinada d’enviar tu e-mails a TOTS els teus contactes i jo a TOTS els què vaig recopilar per llençar el repte jo només la faria amb la CONVOCATÒRIA DEFINITIVA de la trobada, amb totes les dades ja posades. Qui no hagi participat en confegir-la no serà perquè no hi ha hagut ocasió… el bloc està obert a tothom i només en un dia (el 26 de novembre 2008 ) va rebre 1236 visites!!! Per tant, el tema s’ha estès que déu n’hi dó i està a mercè de la voluntat i interès de cadascú.
 
Com ho veus, Sílvia?
 
Salutacions!

Ana M.

———————————————

Per cert… -adreçant-me ara  a la Sílvia, des de “La Peixera”

Acabo d’enviar la “invitació” corresponent a la Lourdes per escriure entrades al bloc, si vol.

En el teu cas, Sílvia, et recordo que et vaig donar d’alta quan t’ho vaig proposar… només cal que et registris com a usuària de wordpress.com i podries fer i gestionar les teves pròpies entrades.

Així missatges com aquest “molt urgent” serien publicats d’immediat i estarien a la vista de tothom. Ja saps que no hi ha “censura” en aquest bloc… 🙂

Bah! Ànims a tothom a participar… si la data us és igual, digueu-ho també! Així podrem anar fent-nos una idea del nombre de col.legues interessats en assistir a la trobada.

El més important és que encara és oberta la confecció de l’ordre del dia, que es va iniciar amb una darrera intervenció de la Lourdes Martín proposant dues vies “d’acció”, o 2 àmbits d’interès, com vulguem dir-ho. On és aquesta “pluja d’idees” que sovint provoca tempestes als nostres claustres, equips docents i fins i tot als propis cervells?

Som-hi!   (ens hauríem d’inventar un crit de guerra més “original”, no?  🙂

Salutacions!!!

Ana M. Reyes

Anuncis

Gràcies per venir:

  • 12,044 visites
Anuncis