educant al segle XXI

I Trobada: Vota quin dia et va millor!!

Posted on: febrer 1, 2009

Anuncis

4 Respostes to "I Trobada: Vota quin dia et va millor!!"

Genial, Lourdes!
Well done! (deformació professional, he he)

Ets una crack! -i molt perseverant… perquè barallar-se amb una aplicació que es resisteix un dissabte a les 2 de la matinada… Em pensava que era jo l’única boja! he, he

BENVINGUDA com a col·laboradora del bloc!

Me n’alegro que t’hi hagis decidit. El què m’ha sorprès és que la teva entrada -post, que diuen in English- no s’hagi publicat immediatament i ha requerit l’aprovació de l’administrador del bloc…¿?¿?
Potser perquè es tracta d’una enquesta? Perquè és una eina que enllaça amb una web que proporciona el servei?
O potser és degut al rol que et vaig adjudicar en convidar-te a fer d’autora del bloc (“contributor”)…

Ja ho anirem veient… Perquè em sembla recordar que quan el col·lega Joan Moriana va publicar la seva primera entrada la vaig trobar només obrir el bloc, sense necessitat de què jo l’aprovés en “l’administració”.
També em sona que després vam acordar canviar-li el rol per no solapar-nos donant novetats i en previsió que s’hi animés a escriure-hi més gent….

Tenint això en compte aquests dies estaré al cas sovint perquè tot estigui actualitzat i no ens quedi res “al tinter”. I, si escau, podem provar de canviar-te al rol “editor” a veure què passa.

Com que he hagut de fer pública la teva entrada, no he resistit la temptació i HE VOTAT a la teva enquesta pel dia 21, com havia comentat.

Crec que és millor que votem TOTS els què ja ho havíem fet (la Sílvia, la Chantal, el Josep Serra i tu) i així aquest serà el còmput de referència.

Podem deixar uns dies més per opinar sobre la data. El termini ens l’haurà de fixar la Sílvia Cano, que sabrà amb quina antelació ha de confirmar la reserva del local a Manresa.
També ha de ser amb prou antelació per poder enviar la convocatòria a tots els contactes que tenim.

Si finalment fos el dia 14, com a molt el dia 7 caldria enviar tots els e-mails amb la convocatòria, no?

Paral·lelament ja podem anar perfilant l’ordre del dia partint de les dues vessants que tu proposaves.

La primera que s’inspiri que ho engegui en una nova entrada i ho anem treballant a “La peixera”, perquè tothom ho pugui seguir i participar-hi.

Espero que hagis descansat…. que demà és dilluns!

Salutacions i fins aviat!! (de debò)

Ana M. Reyes

ÉS DE NIT, ÉS TARD, REPASSO ELS VOTS AMB L’ESPERANÇA QUE ES MULTIPLIQUIN….

ON SÓN LES GANES I LA IL·LUSIÓ AMB L’ANY NOU?

EN AQUEST REPTE ÉS NECESSARI TRANSFORMAR L’ENERGIA DE LA IL·LUSIÓ EN ACTES; SI LA IL·LUSIÓ ES FA SERVIR ES MULTIPLICA, S’ENCOMANA, SE SENT, EMOCIONA I ENGRESCA; PERÒ SI NO S’UTILITZA, S’ESVAEIX, ES PERD, NO SERVEIX DE RES SI UN/UNA SE LA GUARDA PER SÍ MATEIX/A.

AQUEST PROJECTE NECESSITA DE LA IL·LUSIÓ COMPROMESA DE MOLTS I MOLTES. M’AGRADA FORMAR PART DE LA CAPSETA DE LLUMINS QUE S’ESFORÇA EN MANTENIR LA LLUM DE LA IL·LUSIÓ COMPROMESA. I SI CAL, PER ENLLUMENAR EL CAMÍ, EN GASTAREM TOTA LA CAPSA SI NO FUNCIONEN ELS FANALS.

ÀNIMS! QUE LA IL·LUSIÓ ÉS ALEGRIA,
L’ALEGRIA ÉS LA BATERIA
QUE ET FA DISFRUTAR
DEL DIA A DIA.

SALUT!!

Visca la perseverància i l’optimisme, Lourdes!

Que hi hagi poca participació a l’enquesta no té per què significar que el tema no interessa o que es perd la il·lusió…
Ahir es va tancar el dia amb 117 visites!! La jornada amb més visites en un mes.

Jo interpreto que sí que hi ha espectatives, tot i que la gent no opini o s’expressi.

Pot haver-hi motius diversos: que a la gent li sigui indiferent quin dia es fa la trobada… que potser no tenen clar si hi assistiran… potser no anima el fet que no s’hagi concretat un ordre del dia substanciós, encara… potser desplaçar-se a Manresa és més complicat que ho seria, p. ex. a Barcelona…

No t’amoïnis. Avui he tingut una entrevista que ha resultat molt interessant per al tema que tenim entre mans…
Tant interesant…!! i ha sorgit tot tant “per casualitat”… que necessito unes hores per organitzar les idees i informar-vos-en “com déu mana”.

Espero poder fer demà una entrada amb el què em sembla que han de ser BONES NOTÍCIES per a la nostra professió!!

Salutacions!!!!
i Gràcies per la teva empenta… realment s’encomana.

Ana M. Reyes

Hola a totes.

Com que he vist que poca gent ha votat, i que les tres quartes parts prefereixen el dia 21, l’he reservat definitivament. Així és que ja tenim el local i el dia, sembla que també sabem una mica de què parlarem, i ara només queda que la gent s’hi apunti. Com ho fem, això del control d’assistència? Jo proposo donar el meu mail i dir a la gent que m’escrigui un missatge de confirmació amb el seu nom. Un cop a la trobada ja demanaríem més dades dels participants. Us sembla bé?

Els comentaris estan tancats.

Gràcies per venir:

  • 12,010 visites
Anuncis