educant al segle XXI

Trobada dissabte 21… a Barna?!?!

Posted on: febrer 18, 2009

Hola a tothom.

Som pocs… però podem semblar més perquè n’hi ha de belluguets, eh Monik? he he

De pesada res… ja va bé trobar gent amb inquietud i ganes de moure’s.

El què em sap molt greu és haver tingut abandonat el nostre tema durant vuit dies, però ha estat per causa major i no podia fer-hi res.

Els darrers e-mails de la Sílvia Cano, la Lourdes, els darrers comentaris… tot apunta que la trobada NO es farà a MANRESA, ja que poca gent ha confirmat l’assistència.

Sembla que la via més FERMA és una trobada en “PETIT COMITÉ” el dissabte 21 F, al centre de Barcelona (pl. Catalunya, p. ex.?,) al matí cap al tard… per dinar plegats un grupet i tenir ni que sigui un primer contacte relaxadament (ja ho acabareu de confirmar Sílvia, Lourdes i companyia… Sobretot lloc i Hora -Lourdes, recorda que pots fer entrades al bloc i quedarà més a la vista!  ).

Pels motius que comentava avui a la Sílvia i la Lourdes, no crec que jo hi pugui venir. Però no serà per falta de ganes, de debò.

Com faig sovint a “La Peixera”, us transcric íntegre el missatge que els he redactat aquest matí i així us en faig cinc cèntims de tot plegat.

Amb aquesta darrera “parrafada” voldria tancar una etapa que vaig començar a finals de novembre amb el llençament d’un repte a tots els mestres de Catalunya: la Col·legiació dels Mestres d’Educació Infantil, d’Educació Primària i d’Educació Secundària Obligatòria.

Una possibilitat que AVUI i ara és ja una realitat.

Espero que això no sigui la fi de res, sinó l’inici d’una nova era de l’Educació a Catalunya.

Salutacions cordials a tots i a totes, col·legues. Ha estat un plaer sentir-me tan acompanyada en aquesta “posada d’un granet de sorra” per la millora de la nostra professió i, per tant, de nosaltres com a professionals de l’educació.

Ana M. Reyes, a divuit de febrer de 2009.

———————————————————

————-data   18 / febrer / 2009 10:41
————-assumpte      Re: convocatòria per dissabte

Hola, Sílvia… i Lourdes!

Disculpeu que us hagi abandonat, però heu quedat al mateix pla que tot el què m’envolta: dimarts 10F no em vaig poder llevar del llit degut a una crisi de vertígen i no vaig tornar a posar els peus a terra fins ahir!!
Una passada: la família (espec. la nena de 6 anys que encara depèn dels aldults), la feina, la meva vida… tot aturat per una imbecilitat com aquesta).
Us pudeu imaginar que no estic per tirar cohets. Tot just he caminat 10 minuts per dur la nena a escola i  ja jec al sofà de nou.
 
I jo patint perquè la gent s’estaria apuntant “en massa” a la trobada i jo m’ho perdria tot!!! ( sarcasme pur… :-D)
 
T’entenc, Sílvia. Crec que et trobes en un moment semblant al què jo vaig passar abans de Nadal, quan vaig dir en un comentari que estava decebuda i que “tenim el què ens mereixem”… I jo em queixava perquè només havien respost l’enquesta del bloc unes 100 persones… 100!  Mira si tenia unes aspiracions elevades… (ara n’hi ha dues centes, crec… de 7.887 visites… quin average, eh!)
 
El cas és que, deixant de banda l’opinió que se’m mereix el nostre col·lectiu com a tal (som molts i de tots colors i formes), vull pensar que sí s’ha fet un petit pas que pot esdevenir important amb el pas del temps: HEM TROBAT EL NOSTRE COL·LEGI PROFESSIONAL. Ara, que ens hi posem o no i hi treballem o no ja són figues d’un altre paner.
 
En la situació física que em trobo ho tinc malament per pujar dissabte 21 a Manresa i moralment em sento satisfeta: tot i la resposta que ha quedat palesa a l’hora de moure el…s peus per trobar-nos jo considero que m’he sortit amb la meva:
 
Somiava un Col.legi Professional que vetllés per la feina dels mestres d’Educació Infantil i Obligatòria i ens l’estan servint en safata: el CDL (ens agradi més o menys el seu nom centenari).
 
Així que L’ENHORABONA a tothom que valori i vulgui aprofitar aquesta oportunitat. A partir d’aquí, Sílvia i Lourdes i qui s’hi vulgui apuntar, sempre ens podem conèixer… potser quan els dies siguin més llargs… p.ex. podem quedar a Pl. Catalunya i aprofitar per col·legiar-nos en grup (el CDL és allà mateix i estic segura que hi serem ben rebudes).
 
Una abraçada per a totes dues! Seguirem en contacte… (la imaginació del nostre Conseller no té fi… he he)
 
 
Ana M. Reyes

Anuncis

1 Response to "Trobada dissabte 21… a Barna?!?!"

HOLA de nou! finalment em vaig passar el cap de setmana del 21 al llit amb la panxa malament. Vaig enviar un missatge al mail que em vau passar de la Silvia pero em retorna el mail. Volia preguntar com havia anat el dinar a Barcelona i si haviu concretat alguna cosa (no he vist cap nova entrada a la página sobre això). I aprofitar per enviar salutacions i ànims novament.

Els comentaris estan tancats.

Gràcies per venir:

  • 12,010 visites
Anuncis